+31(0)617324974 info@ktkaannemersbedrijf.nl

Over ons

KTK Aannemersbedrijf

Na jaren lange ervaring als timmerman werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanuit deze expertise is KTK Aannemersbedrijf onstaan. Met jaren werk ervaring doet KTK vrijwel alle werkzaamheden zelf. Zo weten beiden partijen dat uw wensen van het begin tot het eind goed geregeld zijn. Bij KTK Aannemersbedrijf kunt u echt rekenen op vakmanschap, betrokkenheid en een 100% tevredenheidsgarantie. Wij geven een uitgebreide garantie op alle werken en goederen die namens ons geleverd worden.

N

Kennis van zaken

Bij elke nieuwe klus bouwt KTK Aannemersbedrijf voort op de jarenlange ervaring en expertise die we hebben verworven dankzij de talloze projecten welke wij al eerder tot een goed einde brachten.

N

Betrouwbaar

Wij zijn pas tevreden als u het bent. De hoge eisen die u stelt bij werkzaamheden zijn voor ons zeer belangrijk. Daarom zorgen wij dat we een betrouwbare partij zijn voor u met de beste kwaliteit

N

Hans-on mentaliteit

U huurt KTK Aannemersbedrijf in zodat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar uw project en de troep tot een absoluut minimum beperkt blijft. Wij zijn u graag van dienst met onze uitgebreide mogeliijkheden.

“Wij gaan voor een 100% tevredenheidsgarantie bij de klant. En verlaten de werkplaats als u tevreden bent.”

K. Klonowski – Eigenaar