+31(0)617324974 info@ktkaannemersbedrijf.nl

Diensten

Mogelijkheden bij KTK Aannemersbedrijf

Wij zijn echt een allesomvattend aannemersbedrijf. Wij kunnen vrijwel alle werkzaamheden bij u uitvoeren. Of het gaat om aan/ opbouw, installatie van een dakkapel of een badkamer. Niks is ons te gek. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Isolatie

Een goede isolatie zorgt ervoor dat de woning sneller warm zal worden. Daarnaast heeft een groot voordeel dat de gestookte warmte langer in de woning blijft. Hierdoor hoeft u dus ook minder te stoken wat zal resulteren op een lagere energierekening.

Naast het grote voordeel in de winter dat de warmte langer in de woning blijft, is het grote voordeel dat in de zomer de koele lucht langer in de woning zal blijven. Daarnaast zorgt het ervoor dat de warme lucht minder snel de woning in kan.

KTK Aannemersbedrijf is naast de andere werkzaamheden ook een specialist op het gebied van isoleren. Hierbij kunt u denken aan het isoleren van kruipruimtes, daken, spouwmuren, vloeren, wanden en nog veel meer. Dit doen wij voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om te voorzien van deskundig advies.

Verbouwing

Heeft u altijd al gedroomd van die extra ruimte aan de keuken? Of die extra lichtinval in de woonkamer? Vaak is er meer mogelijk dan u van te voren denkt. Met onze jarenlange ervaring en expertise denken we graag met u mee naar de mogelijkheden. Hierbinnen nemen we uw wensen uiterst serieus en stellen we deze centraal. Samen met u zoeken we naar de gepaste oplossing om tot een realisatie te komen waar u versteld van zult staan.

 

Renovatie

Bent u die muur zat? Of kan het wel een likje verf gebruiken? Laat ons uw woning/ pand renoveren. Vaak kan een kleine renovatie al veel invloed hebben op de sfeer en uitstalling van de ruimte. Tevens hoeft een renovatie niet zo duur te zijn als een complete verbouwing. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Sanitair

Wij van KTK Aannemersbedrijf kunnen uw complete badkamer renoveren. Van leidingwerk tot stucwerk. Vrijwel alles is bij ons mogelijk. Bent u van plan uw badkamer te gaan renoveren? Graag denken wij met u mee binnen de mogelijkheden.

Ook kijken we met u mee of uw wensen wel realistisch zijn. Past die aansluiting wel, of de waterdruk voldoende voor die regendouche? Met onze jarenlange kennis en ervaring helpen we u hier graag bij.

 

Keukens

Naast sanitaire voorzieningen monteren, monteren wij uiteraard ook keukens/ buitenkeukens en inbouw barbecues. Dus bent u van plan een nieuwe keuken te kopen? Laat hem dan vervolgens vakkundig door KTK Aannemersbedrijf monteren.

 

 

Dakopbouw/ dakkapel

Wilt u graag meer lichtinval op zolder of in de slaapkamer? Heeft u wel eens aan een dakopbouw of dakkapel gedacht? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Afwerking, kleur, kozijnen noem maar op. Daarnaast is het maatwerk dus kunt u de maten helemaal zelf bepalen. Hoe fijn is dat.

Graag komen wij van KTK bij u langs om het dak te inspecteren. Op basis daarvan kunnen we samen met u de mogelijkheden bespreken. Wij zullen proberen uw wensen zo compleet mogelijk te maken met uw situatie.

Zelf is het mogelijk om een complete dakopbouw te maken op uw woning. Dit is een groot traject waarbij u echt wel wat hulp nodig heeft. Twijfel niet langer en schakel ons in. Voor elke situatie hebben wij wel een gepaste oplossing.

 

 

 

Overig/ maatwerk

Staat uw dienst(en) er niet tussen? Geen probleem. Neem contact met ons op. Wij van KTK zijn zo allround dat we vrijwel elke klus kunnen. Van bedrijfspand tot woning. Niks is ons te gek.